single-image

Send trygt privatpakker med pakke.dk

Jeg er en af dem, der handler utroligt meget brugt tøj via Trendsales og andre online kanaler. Det er for så vidt ikke noget, jeg tjener penge på, men jeg elsker at forny min garderobe også – og det kan jeg gøre med brugt tøj, som jeg financiere ved at sælge ud af den garderobe, jeg allerede har opbygget.

Dette betyder, at jeg i meget høj grad benytter mig af private fragtfirmaer, for at sikre mig, at mine pakker når frem til deres modtager. Jeg tør ganske enkelt ikke benytte det etablerede postvæsen – jeg har alt for mange uheldige oplevelser med dette, hvor pakker er blevet væk, er blevet så forsinkede, at min modtager har trukket sin betaling tilbage – eller er blevetbehandlet skødesløst, så tøjet har taget skade, for eksempel ved, at der er trængt vand ind i pakken, fordi emballagen har været revet i stykker.

Send pakke med pakke.dk – nemt, bekvemt og sikkert

Derfor har jeg ved de seneste mange afsendelser benyttet pakke.dk – og dem er jeg stadig fuld tilfreds med. Med prisberegneren på hjemmesiden kan jeg beregne den nøjagtige pris for min forsendelse ud fra mål, vægt og afstand, og den intuitive app lader mig følge pakken hele vejen frem til modtager.